Cum sa gasesti pokemoni

cum gasesti pokemoni

Cum sa gasesti pokemoni

Pokemon Go are un real success . Principalul scop al jocului este prinderea pokemonilor. Pentru a prinde pokemoni trebuie sa mergi prin oras cu telefonul in mana si sa fii alert.
In partea dreapta jos a ecranului jocul iti spune daca unul sau pana la 9 pokemoni se afla in aproprierea ta si iti ofera si informatii discrete daca te apropii sau te indepartezi de acel pokemon.
Pentru a prinde pokemoni din aproprierea ta am scris cateva metode testate :

1. Mergi cu telefonul pana cand vezi in bara din dreapta jos pokemoni. Apasa pe bara si alege unul din pokemonii pe care vrei sa il prinzi.
pokemon-nearby cum gasesti pokemoni

2. Dupa ce alegi te vei intoarce la harta iar pokemonul selectat de tine va aparea in bara din dreapta jos alaturi de niste talpi ( labute ) de pokemon. Talpile reprezinta distanta pokemonului in raport cu tine. 1 talpa – distanta cea mai mica. 3 talpi – distanta cea mai mare.

3. Problema este cum iti dai seama in ce directie sa o apuci .

Aici exista 2 exemple :
Prima varianta este sa mergi intr-o directe si sa vezi daca distanta creste sau scade.
Daca creste intoarce-te in locul de plecare si mergi in directia opusa.
pokemon-tracks
A doua varianta este sa te invarti in loc si sa fii cu ochii pe bara din dreapta. Aceasta va palpai (flicari – a naibii traduceri din engleza in romana ) .
Momentul cand flicare iti indica directia spre care trebuie sa mergi .
*uni spun ca aceasta metoda nu este buna si ca de fapt te anunta ca un pokemon a fost adaugat in lista. Noi am testat si ne ajuta.*

3. Indicii mai sunt miscarea frunzelor. Daca vezi pe harta Frunze sarind exista o mare posibilitate sa gasesti pokemoni acolo. Dar nu intotdeauna este o regula.
pokemon frunze miscare

Dupa zile intregi de joc si discutii cu o gramada de trainer am reusit sa descoperim sistemul de functionare. Cu toate ca nu este 100% sigur noi am gasit exact pokemonii doriti ca Vulpix , Tauros etc.
Pokemonii care apar in dreapta jos nu vor veni la incense si lure. Cei din dreapta jos trebuie descoperiti mergand.

AA ) o alta metoda spune sa deschizi tabul din dreapta jos si sa nu il inchizi. Cu el deschis sa incepi sa te misti si sa vezi daca ordinea pokemonilor se schimba in lista.
cum gasesti pokemoni

– Mergi intr-o directie. Daca Pokemonul coboara in lista o pozitie poate insemna ca unul nou a fost adaugat in lista dar este la fel de posibil sa te indepartezi de el.
Daca coboara doua sau trei pozitii in lista in mod sigur mergi in directia gresita.
Asa ca intoarce-te la 180 de grade.
pokemon-nearby-2

-Mergi in noua directie , daca tot scade in pozitie incearca spre stanga sau spre dreapta. Este destul de simplu . Iti vei da seama daca exersezi.
– Pasul cel mai greu este sa ajungi de la 3 pasi la 2 pasi. Daca ajugi la 2 pasi inseamna ca te apropri si esti in directia buna.
– Nu se stie exact ce distanta reprezinta un pas , dar de obicei cativa zeci de metri.
– De asemenea uni pokemoni pot disparea pentru ca si ei se misca ( daca pierzi prea mult timp cautand ) .

Cand ai gasit prada , daca are CP mare nu uita sa ii dai niste RAZ BERRY inainte sa arunci cu pokeball dupa el.

Tags

You may also like...

otel ankara iç mimarlık ankara rent a car ankara porno izle